Uusi artikkeli: Adobe CS5 -version suorituskyky ja CUDA-kiihdytys

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Uusi artikkeli: Adobe CS5 -version suorituskyky ja CUDA-kiihdytys
Adobe julkaisi suositusta Creative Suite -ohjelmapaketista viidennen version viime huhtikuussa. Työkalut kuten Photoshop, Premiere Pro ja After Effects ovat miljoonien graafisen alan ammattilaisten käytössä päivittäin. Silloin kun aika on rahaa ja liian hidas laitteisto saattaa merkitä koko projektin myöhästymistä, nopeudella on väliä.

Erot Creative Suiten 4 ja 5 versioiden välillä ovat luultavasti merkittävimmät koko sarjan aikana. CS5 tuo viimeinkin mukanaan natiivin 64-bittiset ohjelmistot, mikä mahdollistaa aiempaa suuremman muistimäärän hyödyntämisen. Uudempi versio myös osaa hyödyntää useita prosessoriytimiä aiempaa tehokkaammin. Osa CS5:n sovelluksista tukee lisäksi Nvidian CUDA-kiihdytystä, minkä pitäisi nopeuttaa merkittävästi raskasta laskentaa vaativien visuaalisten efektien renderöintiä.

Testaamme siis tuoko pelkkä uuden version asennus mukanaan tarpeeksi suorituskykyä, vai onko edessä välttämättä myös lisähintaa tuova prosessorin päivitys.

Adobe CS5 suorituskyky: 64-bittinen, säikeistetty ja CUDA-kiihdytetty

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille