Ruotsalainen nettikauppa paljasti Sandy Bridge -mallien tulevia hintoja

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Ruotsalainen nettikauppa paljasti Sandy Bridge -mallien tulevia hintoja
Suomalaisen Multitronic-yhtiön ruotsalainen tytäryhtiö lipsautti yhteensä kuuden Intelin Sandy Bridge -prosessorin tiedot ja hinnat nettisivuilleen, raportoi SweClockers. Hintatiedot ovat edelleen luettavissa ruotsalaisen hintavertailusivusto Prisjaktin kautta. Intelin odotetaan julkaisevan 32 nanometrin valmistustekniikalla tuotetut Sandy Brige -arkkitehtuuriin perustuvat prosessorit CES-messuilla tammikuun alussa.

Prosessorivalikoimasta paljastui neljä Core i5 -mallia ja kaksi Core i7 -mallia. Kaikki kyseiset mallit ovat neliytimisiä ja Core i7 -malleissa on lisäksi HyperThreading ominaisuus kahdeksan säikeen ajamiseen. Kaksi prosessoreista oli ylikellottajille tarkoitettuja kerroinlukitsemattomia K-malleja. Tiedot ovat sikäli mielenkiintoisia, että ruotsin hintojen pitäisi olla kohtalaisen lähellä suomen tasoa.

Multitronic oli hinnoitellut 3,4 GHz:n taajuudella toimivan Core i7 2600K -mallin 3356 ruotsin kruunuun, eli noin 358 euroon. 2600-mallin kerroinlukittu versio hinnoiteltiin hieman halvemmaksi 335 euroon. Core i5 -sarjan kerroinlukitsematon 3,30 GHz:n kellotaajuudella toimiva 2500K maksaa Multitronicin hinnoilla hieman vajaa 250 euroa ja lukittu malli muutaman kympin vähemmän. Core i5 2400 ja 2300 toimivat 3,1 GHz:n ja 2,8 taajuudella ja hinnat asettuivat 217 ja 209 euroon.


Kuva: Sweclockers.com

1 kommentti

MattiMies
Eipä oo hinnalla pilattu.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille