AfterDawn logo

Palitilla ongelmia GTX 580 Sonicin kanssa?

Panu Roivas Panu Roivas
2 kommenttia

Useiden foorumilähteiden mukaan Palit on lähettänyt GeForce GTX 580 Sonic -näytönohjaimien ostajille palautuspyynnön, sillä sen mukaan osa piireistä saattaa olla epävakaita referenssimallia korkeammilla tehdaskellotaajuuksilla käytettynä.

Käyttäjien Palitilta saamien viestien mukaan vika ei koske kaikkia GTX 580 Sonic -ohjaimia, mutta varmuuden vuoksi se on päättänyt pyytää kaikki myydyt ohjaimet takaisin, ja kehottaa kyseisen mallin näytönohjaimen ostaneita ottamaan yhteyttä jälleenmyyjään palautusta varten.

Palitilla oli jo aikaisemmin pienoinen pr-fiasko GTX 460 Sonic -mallin ja sen vrm-siilien puuttumisen takia, mutta kaikkien myytyjen GTX 580 -ohjainten palautusruljanssi saattaa käydä Palitille sitäkin kalliimmaksi myös taloudellisesti.

2 KOMMENTTIA

Lerppu861/2

Kyseinen epävakaus johtuu viallisesta tuulettimen säädöstä kortin biosissa. Näitä ongelmallisia kortteja ei kuulemma ole kulkeutunut suomalaisille jälleen myyjille.
Siltäosin kortin tilanneet voivat olla huoletta.

"Auto" asennossa kortti ei nosta tuulettimen nopeutta riittävän rivakasti kun sitä vaaditaan. Mikäli nopeus säädetään manuaalisesti 60% ongelmia ei ole.

MaRc0oLi02/2

Paha juttu kuitenkin palitin kannalta... Mutta kyllähän palit silti on laatu firma. Hyvä että pyytävät kaikki takaisin, eikä vain niitä yksilöitä, missä ongelmia on.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT