3DMark 11 julkaistaan marraskuun lopussa

Kirjoittaja Teemu Laitila,

3DMark 11 julkaistaan marraskuun lopussa
Futuremark kertoo nettisivuillaan, että yhtiön lähes standardiksi muodostuneen testausohjelman viimeisin versio julkaistaan marraskuun viimeisenä päivänä. Ensiksi julkaistaan ilmainen Basic Edition ja 19,95 dollarin hintainen Advanced Edition on nyt mahdollista ennakkotilata.

Ilmainen versio sisältää Performance-tason testiohjelman ja 720p-resoluutiolla esitettävän audiovisuaalisen demon. Ilmaisversio mahdollistaa myös tulosten vertailun nettisivuilla ja yhden oman tuloksen tallentamisen. Maksullinen versio sisältää muun muassa enemmän preset-asetuksia, mahdollisuuden rasitustestaukseen testin useilla toistoilla ja rajoittamattoman määärän tulosten tallennuksia nettipalveluun. Maksullisen version käyttäjille ei myöskään näytetä mainoksia sivustolla.

Ilmoituksen myötä julkistettin myös parannettu versio aiemmista Deep Sea - ja High Temple -trailereista. Videoilla esitellään ennen ja jälkeen kuvia tesselaation, volumetrisen valaistuksen ja muiden DX11-efektien vaikutuksesta.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille