AMD:n Bulldozer jyrää markkinoille jo huhtikuussa

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

AMD:n Bulldozer jyrää markkinoille jo huhtikuussa
AMD:n tulevaan Bulldozer-arkkitehtuuriin perustuva Zambezi-koodinimelliset suorittimet astuvat parrasvaloihin maalis-huhtikuun vaiheessa, ainakin jos on uskoo Ati Forumia.

Vuotaneen tiekartan mukaan ensimmäiset Zambezi-suorittimet tulevat olemaan 8-ytimisiä ja niissä on 8 MB L3-välimuisti ja ne tulevat markkinoille ennen Q2 puoliväliä. TDP-arvoiksi suorittimille on annettu joko 125W tai 95W riippuen mallin kellotaajuudesta. Hieman myöhemmin Q2 puolivälissä olisi tulossa 6- ja 4-ytimiset mallit, joiden TDP on 95 wattia. Uudet Zambezi-suorittimet eivät käy vanhoihin AM3-emolevyihin, mutta sen sijaan vanhat AM3-suorittimet sopivat myös uusiin AM3+ -kantaisiin emolevyihin.

Kolmannen vuosineljänneksen alusta, eli heinäkuusta lähtien myös Llano tulee markkinoille useamman mallin voimin. AMD:n Zacate ja Ontario ovat jo AMD:n mukaan tuotannossa E-350 ja E-240 -mallinimillä ja Brazos-alustaa käyttäviä koneita esitellään luultavasti CES-messuilla tammikuun alussa.

1 kommentti

Joensuu
Tässä sitten uutta päivitettävää, se on sitten vanhat 6 ytiminen suorittimet jo esihistoriaa kun 8 ytiminen alkaa jyrätä kyllä on kovaa meininkiä.
Viestiä on muokattu sen lähettämisen jälkeen. Viestiä on muokattu viimeksi 20. marraskuu, 2010 @ 20:54

iMac 27" 3.5GHz Quad-core Intel Core i7, Turbo Boost up to 3.9GHz- 8GB 1600MHz DDR3 SDRAM 2X4GB-256GB Flash Storage- NVIDIA GeForce GTX 780M 4GB GDDR5- Apple USB SuperDrive Apple Magic Mouse + Magic Trackpad- Elisa-viihde 100/10 valokuitu. Asus X70AC Series.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille