AfterDawn logo

Samsung pudotti Galaxy Tabin hintaa

Teemu Laitila Teemu Laitila
2 kommenttia

Samsung on joutunut laskemaan Galaxy Tabin hintaa Euroopan markkinoilla, kertoo The Inquirer. Esimerkiksi verkkokauppa Amazon myy halvinta Galaxy Tabia Englannissa jo 469 punnalla eli 550 eurolla. Myös Amazonin saksalainen versio on tiputtanut hintaa 638 euroon.

Samsungin 7" kokoisella näytöllä varustettua Galaxy Tabia pidettiin ensimmäisenä varteenotettava kilpailijana tablet-kysynnän aloittaneelle Applen iPadille. Android 2.2 käyttöjärjestelmään perustuva Galaxy Tab tukee Micro-SD-muistikortteja, täyttä Flash 10.1 -versiota, sisältää kameran ja Tabin eurooppalaisella versiolla voi myös soittaa puheluita. Vaikka kaikki nämä ominaisuudet puuttuvat Applen iPadista, sen myynti on silti sujunut huomattavasti paremmin.

Hintojen laskun jäljeen Galaxy Tab on hinnaltaan huomattavasti lähempänä iPadiä. Saksassa 16 gigatavun muistilla ja 3G-tuella varustetun mallin hinta on 599 euroa, eli hintaero on kaventunut noin 40 euroon. Uusien tietojen mukaan Samsungilla on kuitenkin varaa leikata hintoja. Laitteen purkamisen jälkeen paljastui, että valmistuskustannusten ero iPadiin oli vain muutamien dollareiden luokkaan.

2 KOMMENTTIA

Tcav1/2

Jo oli aikakin. Eihän noissa aikaisemmissa hinnoissa ollut järjen hiventäkään.

mniskane2/2

noiden tablettien hinnat on vieläkin aivan järjettömiä. tommosesta kun ottaa 24kk kytkyn niin tulee äitiä ikävä vuoden sisään.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT