Samsung pudotti Galaxy Tabin hintaa

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (2)

Samsung pudotti Galaxy Tabin hintaa
Samsung on joutunut laskemaan Galaxy Tabin hintaa Euroopan markkinoilla, kertoo The Inquirer. Esimerkiksi verkkokauppa Amazon myy halvinta Galaxy Tabia Englannissa jo 469 punnalla eli 550 eurolla. Myös Amazonin saksalainen versio on tiputtanut hintaa 638 euroon.

Samsungin 7" kokoisella näytöllä varustettua Galaxy Tabia pidettiin ensimmäisenä varteenotettava kilpailijana tablet-kysynnän aloittaneelle Applen iPadille. Android 2.2 käyttöjärjestelmään perustuva Galaxy Tab tukee Micro-SD-muistikortteja, täyttä Flash 10.1 -versiota, sisältää kameran ja Tabin eurooppalaisella versiolla voi myös soittaa puheluita. Vaikka kaikki nämä ominaisuudet puuttuvat Applen iPadista, sen myynti on silti sujunut huomattavasti paremmin.

Hintojen laskun jäljeen Galaxy Tab on hinnaltaan huomattavasti lähempänä iPadiä. Saksassa 16 gigatavun muistilla ja 3G-tuella varustetun mallin hinta on 599 euroa, eli hintaero on kaventunut noin 40 euroon. Uusien tietojen mukaan Samsungilla on kuitenkin varaa leikata hintoja. Laitteen purkamisen jälkeen paljastui, että valmistuskustannusten ero iPadiin oli vain muutamien dollareiden luokkaan.

2 kommenttia

Tcav
Jo oli aikakin. Eihän noissa aikaisemmissa hinnoissa ollut järjen hiventäkään.

AMD Phenom II X2 555 (X4 B55 ACC) | Sapphire Radeon HD 5770 1GB GDDR5 | AsRock 870 Extreme3 | Kingston HyperX Blu 1600MHZ DDR3 2GB x2 | HDD yht. 1.5TB | Cooler Master Centurion 5 II | Nexus Value 430 | Nexus Real Silent AXM-8200 | Windows 7 Ultimate 64-Bit | BenQ BL2400PT | HTC Desire | Canon EOS 550D | PS3 80GB | Sony MDR-V6

mniskane
noiden tablettien hinnat on vieläkin aivan järjettömiä. tommosesta kun ottaa 24kk kytkyn niin tulee äitiä ikävä vuoden sisään.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille