Lenovokin hyppää tablet-junaan Honeycombin myötä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Lenovokin hyppää tablet-junaan Honeycombin myötä
Lenovo on kertonut tuovansa markkinoille oman LePad-nimisen tablet-mallin ensi vuoden alussa, kertoo Tom's Hardware. Aiemmin Lenovo suunnitteli julkaisua vielä tämän vuoden puolella, mutta nyt yhtiö kertoi odottavansa Googlen tableteille optimoitua Honeycomb-versiota Androidista.

Googlen odotetaan julkaisevan Honeycomb ensi vuoden alussa ja Lenovon edustaja Yang Yuanqing lupasi LePadin Yhdysvaltain markkinoille viimeistään maaliskuun aikana. Yuanqing ei maininnut Euroopan julkaisua, mutta LePad saapunee myös Eurooppaan hieman viiveellä.

Lenovon (aiemmin IBM-nimellä myydyt) ThinkPad-kannettavat ovat erityisen suosittuja yrityskäytössä ja yhtiön valmistama tablet-laite vaikuttaa mielenkiintoiselta vaikka teknisistä yksityiskohdista ei vielä olekkaan tietoa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille