HP yllättyi tabletin kysynnästä, toimitusajat jo kuusi viikkoa

Kirjoittaja Teemu Laitila,

HP yllättyi tabletin kysynnästä, toimitusajat jo kuusi viikkoa
HP:n Slate 500 Windows-tabletin kysyntä on yllättänyt yhtiö täysin ja uusille tilaajille on ilmoitettu jopa kuuden viikon toimitusajoista, kertoo Tom's Hardware. HP esitteli Slate 500 -mallia jo lähes vuosi sitten tammikuussa ja laite kerittiin jopa hyllyttää kertaalleen. Myöhemmin HP päätti julkaista Slaten bisneskäyttöön suunniteltuna versiona, mutta yhtiö ei ollut varautunut kovaan kysyntään.

Huolimatta 800 dollarin hintalapusta laite on mennyt hyvin kaupaksi. Ennakkotilaajat ovat raportoineet 10 - 15 päivän toimitusviiveestä. Tilanne on jopa niin paha, että HP on ilmoittanut asiakkaille alkavansa vastaa valmistaa tilattua laitetta, sillä varastot ovat loppuneet kesken.

Sisäpiirilähteistä saatujen tietojen mukaan HP valmisti laitetta ainoastaan 5000 kappaletta ja pelkkiä ennakkotilauksia tuli 9000 kappaletta. HP on ilmeisesti palkkaamassa takaisin tuotantohenkilöstöään ja yhtiö yrittää lepyttää vihaisia asiakkaita yli 100 dollarin alennuksilla tilatuista tuotteista.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille