Esikatsaus: AMD Fusion ja Brazos-alusta

Kirjoittaja Panu Roivas,

Esikatsaus: AMD Fusion ja Brazos-alusta
AMD esitteli Financial Analyst Day -tapahtumassaan sen tulevaisuuden tuotteita ja suunnitelmia. Ennen sitä AMD kuitenkin kutsui joukon toimittajia testaamaan uutta Brazos-alustaa, jossa käytetään AMD:n uutta Zacate APU:ta.

Tom's Hardware pääsi harvojen joukossa testaamaan uutta prosessorin ja näytönohjaimen yhdistävää APU:ta (accelerated processing unit). Tarjoamme nyt lukijoillemme kattavan esikatsausartikkelin uudesta piiristä, joka tulee päätymään netbookeihin ja vähävirtaisiin kannettaviin.

AMD Fusion: Brazos esikatsaus: osa I


Tom's Hardwaren lisäksi mm. myös Anandtech pääsi testaamaan alustaa

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet