Samsung esitteli messuilla uusia OLED-näyttöjä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Samsung esitteli messuilla uusia OLED-näyttöjä
Elektroniikkajätti Samsung on esittelyt messuilla tulossa olevia värintoistostaan kuuluisia OLED-tekniikkaan perustuvia näyttöjään, kertoo alan kehitystä seuraava OLED-Display.net.

Japanissa pidetyillä FPD-International-messuilla nähtiin jo aiemmin huhuttu 7" kokoinen Super-AMOLED-näyttö, jota tullaan käyttämään Samsungin seuraavan sukupolven Galaxy Tab -laitteissa. Yllättäen Samsungilla oli osastollaan esillä uutta näyttötekniikka käyttävä Galaxy Tab, josta ei kuitenkaan ole kuvan lisäksi muita tietoja.Toinen mielenkiintoinen ja uusia mahdollisuuksia avaava uutuus on Samsugin kehittämä 4,5" kokoinen taipuisa AMOLED-tekniikalla toteutettu näyttö. Näyttö toimii WVGA-tarkkuudella (800x480) ja siinä käytetään perinteisen lasipinnoitteen sijaan erityistä muoviseosta korkean resoluution ja taipuisuuden aikaansaamiseksi. Samsungin mukaan kyseessä on suuren luokan edistyaskel, joka mahdollistaa taipuisat näytöt jo lähitulevaisuudessa.


Älypuhelinten kokoluokkaan saapui uusi WSVGA-resoluutiolla (1024x600) toimiva 4,5" kokoinen näyttö. Samsung kertoi myös suunnitelmistaan julkaista 19" kokoinen OLED-tekniikalla toimiva televisio. Aiempia versioita huomttavasti isompi paneeli tullaan valmistamaan uudella tekniikalla, joka perustuu pinnoitten tulostamiseen materiaalille, joka voi olla lähes paperinohutta.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille