AMD päivitti GPU-aikatauluaan

Kirjoittaja Panu Roivas,

AMD päivitti GPU-aikatauluaan
AMD on esitellyt tänään tulevia tuotteitaan Financial Analyst Day -tapahtumassaan, ja myös Radeon HD 6000 -sarjan julkaisuaikataulua on päivitetty.

Vielä HD 6800-sarjan julkaisun aikaan AMD kertoi esittelyssään koko Radeon HD 6900-sarjan tulevan tämän vuoden puolella, mutta AMD on nyt päivittänyt aikataulua HD 6990 -tuplapiirillisen lippulaivan osalta, ja siirtänyt sitä ensi vuoden puolelle ensimmäiselle neljännekselle. HD 6970 ja HD 6950 ovat edelleen tulossa tämän vuoden puolella, mutta tarkempaa aikataulua ei annettu.

AMD esitteli myös tiekartan mobiilipuolen näytönohjaimille. Pitkään huhuissa liikkunut Vancouver-sarja tulee markkinoille vuoden 2011 alusta, ja sen huippumallina on Blackcomb-koodinimellinen GPU. AMD:n mukaan se kohdistaa jokaiseen tehosegmenttiin kaksi eri mallia, jonka pitäisi nostaa piirien keskimääräistä myyntihintaa ja olla näin kannattavampaa AMD:lle.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille