Galaxylta tulossa yhden korttipaikan GeForce GTX 460

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Galaxylta tulossa yhden korttipaikan GeForce GTX 460
Galaxy on aikeissa julkaista aiempaa pienemmällä jäähdyttimellä varustetun version Nvidian GeForce GTX 460 -näytönohjaimesta. GF104-grafiikkapiiriin perustuva GTX 460 on tähän asti nähty ainoastaan kahden korttipaikan paksuisena versiona, mutta Galaxy on rakentanut yhteen paikkaan mahtuvan jäähdytysjärjestelmän.

Kuvien perusteella kortti on päällystetty suurella määrällä kuparia, jonka läpi tuuletin puhaltaa ilmaa ilmeisesti koteloon päin. Ohennettu GTX 460 sisältää 336 CUDA-ydintä ja toimii Nvidian referenssikelloilla, mikä tarkoittaa 675 MHz GPU:n osalta, 1 350 Mhz:n taajuutta varjostinyksiköille ja 900 MHz muisteille. Muistia on myös perinteinen 1 GB.

Galaxy on ollut erittäin pihi yksityiskohtien suhteen, mutta kuvien perusteella kortissa näyttäisi olevan ainakin yksi DVI-liitin, jonka sijoittelu jättäisi tilaa vielä HDMI-liitännälle. Kortista löytyy tuki SLI-kokoonpanoille, mikä lienee sopiva käyttötarkoitus ohuemmalle mallille.

Kortin hinta tai julkaisuajankohta ei ole selvillä.

Kuvat: Donanimhaber

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille