Video: Esimakua Dellin läppäristä kääntyvällä näytöllä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Video: Esimakua Dellin läppäristä kääntyvällä näytöllä
Dell on julkaissut teaser-videon tulevasta Inspiron Duo -kannettavastaan, joka näyttöä kääntämällä muuttuu tabletiksi. Laite siis sisältää näppäimistön, joka tablet-käytössä on piilossa näytön alla. Dell painottaakin Inspiron Duon tarjoavan muista tableteista poiketen myös hyvät mahdollisuudet hyötykäyttöön. Kääntyvä 10" kokoinen näyttö on ohjattavissa kosketuksella.

Tekniset yksityiskohdat ovat vielä vähäisiä, eikä Dell ole paljastanut esimerkiksi näytön resoluutiota. Käyttöjärjestelmänä laitteessa on Windows 7 Home Premium jota pyörittää Intelin uusin kaksiytiminen Atom N550 -prosessori. Videolla vilahtaa myös JBL:n valmistama telakointiasema.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille