MSI julkaisi omat LGA1155 mallinsa

Kirjoittaja Teemu Laitila,

MSI julkaisi omat LGA1155 mallinsa
MSI on antanut oman panoksensa LGA1155-kantaisten emolevyjen sumaan esittelemällä kolme mallia P67- ja H67-piirisarjoilla. Tiedot ja kuvat julkaistiin usealla alan foorumilla. P67A-GD65 on parhaiten varusteltu ja se suunnattu suorituskykyä kaipaaville vaativammille käyttäjille. P67A-GD55 on puolestaan hieman karsittu ja sijoittuu ominaisuuksiltaan keskitason yläpuolelle. H67MA-ED55 on micro-ATX-kokoinen emolevy, sisältäen liitännät Intelin Sandy Bridge -prosessoreihin integroitujen näytönohjainte hyödyntämiseksi.

Kaikissa emolevyissä käytetään Gigabyten Military Class II -luokan komponentteja, joiden pitäisi kestää kovempaakin käyttöä. Kaikki mallit sisältävät myös automaattisen OC Genie II -ylikellotustoiminnon, jonka avulla kokemattomampikin käyttäjä saa laitteistaan irti enemmän kuin vakiotehot. Ylikellottajille on lisäksi tarjolla jännittenmittauspaikat P67-sarjojen emolevyissä. GD65 sisältää myös parannetun jäähdytyksen emolevyn piireille.Kaikista emolevyistä löytyy kaksi SATA 6 Gb/s -liitäntää ja kaksi USB 3.0 -liitäntää sekä vaihteleva joukko hitaampia versioita. GD65- ja GD55-emolevyistä löytyy molemmista kaksi PCIe 2.0 x16 -korttipaikkaa, jotka toimivat x8/x8-tilassa molempien ollessa käytössä. H67-versiossa on myös kaksi paikkaa, jotka jakautuvat x16/x4-tilaan.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille