LG julkaisee tabletin Android Honeycombilla?

Kirjoittaja Teemu Laitila,

LG julkaisee tabletin Android Honeycombilla?
LG aikoo olla ensimmäinen tulevaan Androidin Honeycomb-versioon pohjautuvan tabletin julkaisija. Uutistoimisto Reutersin saamien tietojen mukaan LG:n Honeycomb-tabletti olisi saapumassa ensi vuoden alussa.

Aikataulu on sikäli mielenkiintoinen, että Googlen seuraavan Android-version pitäisi olla nimetty Gingerbreadiksi ja sen odotetaan saapuvan vielä tämän vuoden puolella. Jos Reutersin tiedot pitävät paikkansa, Google aikoo julkaista Honeycomb-version tiukalla aikataululla vain muutama kuukausi edellisestä päivityksestä.

LG suunnitteli jo aiemmin Adnroidin 2.2-versioon perustuvan tabletin julkaisua, mutta Googlen kanssa käytyjen neuvottelujen tuloksena yhtiö päätti siirtää julkaisun tuonnemmaksi odottamaan paremmin tarkoitukseen sopivaa käyttöjärjestelmää. Tiedot julkistuksesta ovat vielä vähäiset, mutta tulevan mallin odotetaan olevan 8,4" kokoinen.

Tablet-markkinoille odotetaan huimaa kasvua ensi vuoden mittaan ja LG:n päätös peruuttaa aiempi julkaisu on jättänyt sen kauas jälkeen kilpailijoistaan kuten HP:sta, Samsungista ja Dellistä, jotka kaikki ovat jo julkaisseet omat suunnitelmansa. Vaikka LG oli ensimmäinen Windows Phone 7 -puhelimen julkaissut valmistaja, sen mobiiliyksikkö pärjännyt huonosti jo pitkään.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille