Kingstonilta uusi SSD-sarja erikoisella kokovaihtoehdolla

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Kingstonilta uusi SSD-sarja erikoisella kokovaihtoehdolla
Kingston on julkaissut uuden sarjan SSD-levyjä. V+100 niminen sarja tuo mukanaan sisäänrakennetun "roskien siivouksen", eli asema osaa itse pitää huolta tilan tehokkaasta käytöstä ja sen käytön optimoinnista eikä se vaadi käyttöjärjestelmältä tukea TRIM-toiminnolle. V+100 on erityisesti yrityskäyttöön suunniteltu ja siellä usein vanhemmista järjestelmistä johtuen sen ominaisuuksille on käyttöä. Toiminto on kokonaan käyttöjärjestelmäriippumaton.

Kingstonin mukaan asema on noin 25 prosenttia vanhempia V+ malleja nopeampi. Aseman enimmäislukunopeudeksi ilmoitetaan 230 MB/s ja kirjoitusnopeus on enimmillään 180 MB/s. Kapasiteettivaihtoehtoja on tarjolla 64 gigatavusta 512 gigatavuun ja sarja sisältää erikoisen 96 gigatavun mallin, joka on suunnattu rajoitetun budjetin ostajalle jolle 64 GB on kuitenkin liian vähän.

V+100 sarjan levyt on hinnoiteltu normaaliin SSD-tyyliin, eli hinta/gigatavu on vielä korkea. 64 gigatavun pikkumallin hinta on 220 dollaria, 96 gigatavun budjettiratkaisun hinnaksi muodostuu 290 dollaria ja sarjan huippumalli 512 gigatavun kapasiteetilla maksaa huimat 1900 dollaria.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille