Gigabyte GTX 480 SOC saapuu Eurooppaan

Kirjoittaja Panu Roivas,

Gigabyte GTX 480 SOC saapuu Eurooppaan
Vaikka Nvidian uusi huippumalli GTX 580 julkaistaan pian, Gigabyte on päättänyt julkaista vielä GTX 480 Super Overclock -mallin Euroopan markkinoille.

Gigabyten SOC-mallit ovat tunnettuja tehokkaasta jäähdytyksestään ja korkeista kellotaajuuksista, eikä uusi GTX 480 SOC ole poikkeus. Ytimen osalta kortti toimii 820 MHz taajuudella ja muistit 3800 MHz. Kortin erikoisominaisuutena tulee Dual BIOS technology, eli vaihdettavat BIOSit peruskäyttöön ja extreme-ylikellotukseen nestemäisellä typellä. BIOS on vaihdettavissa yksinkertaisesti painamalla kortista löytyvää ledivalaistua nappia.

Gigabyten huippumalli tulee Techpowerup-sivuston mukaan pian saataville Euroopassa 440 euron suositushintaan. Hinta on selvästi alempi kuin Asusin GTX 580 suositushinta, joten hyvin jäähdytetylle erikoisvalmisteiselle GTX 480 SOC -mallille saattaa vielä toistaiseksi jäädä markkinarako ainakin Nvidian omassa tuoteportfoliossa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille