AfterDawn logo

Creative panostaa ääneen tableteissaan

Teemu Laitila Teemu Laitila
1 kommentti

Tablet-julkaisut jatkuvat ja tällä kertaa asialla on paremmin äänikorteistaan ja mediasoittimistaan tunnettu Creative. Yhtiö yrittää erottua muista kuluttajaluokan Android-tableteista hyödyntämällä kokemustaan äänitekniikan alalla.

Pure Wireless Entertainment Tablets -nimellä kutsutut 10 ja 7 tuuman näytöillä varustetut laitteet sisältävät Creativen oman Pure Android Audio -mediasoittimen ja apt-X-koodekin, joka parantaa äänenlaatua käytettäesssä yhteensopivia Bluetooth-kuulokkeita. Samaan tuotesarjaan kuuluukin tekniikkaa tukevat WP-300-kuulokkeet. Cretive lupaa myös muita valmistajia helpomman Bluetooth-liitettävyyden.

Muilta osin tabletit eivät juuri erotu kilpailijoistaan. 7" kokoinen malli käyttää ruudullaan 800x480 pikselin tarkkuutta ja 10" malli toimii 1024x600 resoluutiolla. Molemissa on käytössä Creativen oma ZMS-08-prosessori, jonka kellotaajuudesta ei kerrota tarkemmin. Käyttöjärjestelmä on Android 2.1 Eclair.


ZiiO-tabletit lupaavat kohtuullisen hyvän tuen erilaisille multimediaformaateilla ja 720p-videota pyörittävistä laitteista löytyykin HDMI-liitäntä televisoon kytkemiseksi. Pienemmän mallin hinnaksi Creative ilmoittaa halvimmillaan 359 dollaria 8GB tallennustilalla varustettuna. 10" malli maksaa 429 dollaria samalla kapasitetilla.


1 KOMMENTTI

Anestic1/1

Kilpailua kilpailua... Hyvä:)

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT