Intel-kannettaviin ei USB 3.0:aa ennen vuotta 2012

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Intel-kannettaviin ei USB 3.0:aa ennen vuotta 2012
Tuoreimman huhun mukaan Intel ei aio tuoda natiivia USB 3.0 -tukea kannettaviin ennen vuotta 2012, jolloin se julkaisee Ivy Bridge -prosessoreille tarkoitetun Chief River -alustan. Samalla tämä tarkoittaa sitä, ettei Mac-tietokoneissakaan tulla näkemään uutta USB-standardia muutamaan vuoteen. Asiasta uutisoi Hexus.net.

Huhun juuret makaavat toisessa huhussa, jonka mukaan Apple toisi uusiin Mac-koneisiin USB 3.0 -liitännät. Erään 9to5Mac.com-verkkojulkaisun lukijan kysyessä asiaa suoraan Steve Jobsilta, hän sai vastaukseksi, ettei Apple näe USB 3.0:aa kiinnostavana – varsinkaan Intelin tuen puutteen vuoksi. Viestistä on päätelty ensinnäkin se, että Applen koneet tulevat perustumaan jatkossakin Intelin prosessoreihin, ja se ettei Intel ole aikeissa tuoda USB 3.0 -tukea ensi vuonna julkaistaviin Huron River -pohjaisiin kannettaviinkaan.

Sekaan on lisätty vielä DigiTimesin uutinen, jonka mukaan Intel on jo tiedottanut sopimusvalmistajilleen Chief River -alustan tukevan natiivisti USB 3.0:aa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille