Logitechin näppäimistö toimii aurinkoenergialla

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Logitechin näppäimistö toimii aurinkoenergialla
Logitech on lähtenyt mukaan uusituvien energialähteiden villitykseen ja julkaissut kokonaan aurinkovoimalla toimivan langattoman näppäimistön. Ulkoisesti tyylikäs ja kohtuullisen perinteisesti muotoiltu K750 on myös valmistettu kokonaan kierrätetystä muovista. Näppäimistön luvataan toimivan myös sisätiloissa.

Näppäimistöt eivät juurikaan kuluta virtaa ja K750 pärjää pidempiäkin aikoja pimeässä, jopa Suomen pitkän ja pimeän talven verran.

"K750 saa toimintaansa tarvittavan energian kokonaan auringosta, mutta se toimii myös täydellisessä pimeydessä jopa kolme kuukautta", kertoo ominaisuuksista Logitechin markkinointipäällikkö Denis Paviliard.

Näppäimistön mukana toimitetaan apuohjelmisto, joka kertoo akun varauksen ja lataustehon kulloisessakin valaistuksessa. K750:n yhteys tietokoneeseen toimii perinteisellä 2,4 GHz taajuuskaistalla. Näppäimistön ja USB-adapterin välinen liikenne on vahvasti salattu 128-bittisellä AES-suojauksella.
K750 tulee myyntiin marraskuun lopussa ja suositeltu vähittäismyyntihinta on 79,99 dollaria.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille