Intelin uusi SSD testattiin jo Kiinassa?

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Intelin uusi SSD testattiin jo Kiinassa?
Kiinalaisessa nettihuutokaupassa on jo myyty Intelin vasta ensi vuoden puolella julkaistavaa Postville Refresh -sarjan SSD-levyä, uutisoi Tom's Hardware. Aiemmin SSD-markkinoita hyvällä suorituskyvyllään dominoinut Intel on jäänyt pahasti SandForce-pohjaisten levyjen jalkoihin. Kiinassa julkaistujen testien perusteella G3-sukupolven kiintolevyjen nopeudet jäävät kuitenkin lähinnä keskinkertaiselle tasolle.

Postville Refresh on valmistettu 25 nm:n tekniikalla. Intel lupaa levylle 250MB/s lukunopeuden, joka nyt julkaistuissa testeissä mitattiin 218MB/s tasolle. Kirjoitusnopeus on spesifikaation mukaan 170MB/s ja mitattu nopeus pääsi hyvin lähelle 167,4MB/s vauhtiin.

Kiinasta löytyy markkinoilta paljonkin väärenettyjä tuotteita, joten näistäkään tuloksista ei ole täyttä varmuutta. Niiden perusteella Intelin kolmas sukupolvi ei tuo SSD-markkinoille mitään mullistavaa.

Kiinassa pienintä 160GB mallia saa 2400 Yanilla, eli 359 dollarilla. Isoimmasta 600GB mallista pyydetään 8000 Yania eli 1197 dollaria.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille