LaCien 2Big kasvatti kapasiteettia ja nopeutta

Kirjoittaja Teemu Laitila,

LaCien 2Big kasvatti kapasiteettia ja nopeutta
LaCie on päivittänyt ulkoisten kovalevyjen 2Big-mallistoaan nopeammalla USB 3.0 -liitännällä ja vain hetki sitten markkinoille saapuneilla 3TB-kovalevyillä. 2Big-koteloon voi sijoittaa kaksi kovalevyä, eli yhteensä kapasiteettia on tarjolla 6TB verran. Asemaa toimii peilaavana RAID-järjestelmänä tai yhtenä isona datavarastona jos kahdentamiselle ei ole tarvetta.

LaCien mukaan 2Big-asema saavuttaa RAID-tilassa enintään 306MB/s nopeuden, mikä on yhtiön tiedotteen mukaan 20% aiempia malleja enemmän. Samassa yhteydessä julkaistiin myös yhdellä levyllä varustettu D2-malli, joka myös tarjoaa nopeamman USB:n ja isomman levyvaihtoehdon. RAIDin puutteesta johtuen asema saavuttaa noin puolet pienemmän lukunopeuden.

Kaiken kovalevytilan saa käyttöönsä vain Windows 7 tai Vista -käyttöjärestelmillä sekä MacOS X 10.5 -versiolla. Asemat ovat tulossa myyntiin marraskuun aikana.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille