GeForce GTX 580 -näytönohjaimesta lisää huhuja ja kuvia

Kirjoittaja Panu Roivas,

GeForce GTX 580 -näytönohjaimesta lisää huhuja ja kuvia
Viime viikolla Nvidia "lipsautti" sivuilleen hetkeksi GeForce GTX 580 -näytönohjaimen, ja siitä lähtien tulevan ohjaimen ympärillä pyörivä huhumylly on kiihtynyt. Nyt Nvidian tulevasta voimanpesästä on ilmestynyt kuvia verkkoon.

Kiinalaiset huhusivustot PCinlife, it168 ja ChipHell ovat julkaisseet useita kuvia tulevasta ohjaimesta:Kuvien mukaan uudessa näytönohjaimessa on kaksi DVI-liitäntää ja mini-HDMI-liitäntä. Jäähdytyratkaisu näyttää hyvin pitkälti samalta kuin GTX 470 -ohjaimessa käytetty, ja toinen korttipaikka on varattu kokonaan kuuman ilman poistolle.IT168 on myös vuotanut GTX 580 speksit:


Tuttuun tapaan kiinavuodot kannattaa ottaa suola-annoksen kera, mutta jos vuodetut tiedot pitävät paikkansa, GTX 580 vaikuttaa olevan lähinnä uusittu GF100 korkeammilla kellotaajuuksilla ja kaikilla 512 CUDA-ytimellä. Pienempi jäähdytys viittaisi myös pienempään tehonkulutukseen ja lämmöntuottoon. Suorituskyvyn huhutaan olevan noin 20 prosenttia parempi verratuna GTX 480. Nvidian huhutaan julkaisevan GTX 580 samoihin aikoihin AMD:n 6900-sarjan kanssa, mutta moni epäilee kyseessä olevan vain paperijulkaisu, eli kortteja riittäisi ainakin alkuun lähinnä arvosteluja tekeville it-sivustoille.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille