Asukselta pyöreä kosketushiiri

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (3)

Asukselta pyöreä kosketushiiri
Asus on julkaissut oman erikoisen versionsa Applen kosketuspinnallisesta Magic Mouse -hiirestä. WX-DL -niminen pyöreä ja hieman muffinssia ulkomuodoltaan muistuttava hiiri sisältää kosketussensorin, joka mahdollistaa esimerkiksi vierityksen neljään suuntaan.

Hiiren on suunnitellut Tanskalainen David Lewis, joka on suunnitellut myös Asuksen N90-kannettavan ulkomuodon. Hiiren pyöreä kromin värinen yläosa on rakennettu alumiinista ja se sisältää kosketussensorin, jonka avulla Asus lupaa saavutettavan uusia ulottuvuuksia jokapäiväisessä tietokoneenkäytössä. Hiiren keskustaan on sijoitettu mediasoittimien ohjaamiseen tarkoitetut nappulat.

WX-DL hoitaa hiiren tehtäviään 1200dpi tarkkuuksisen laserin avulla ja yhteys tietokoneeseen toimii 2,4 GHz RF-taajuudella. Hiiren hinnaksi on ilmoitettu 79 dollaria.

3 kommenttia

Mailia
Minä kun luulin, että Magic Mouse näytti hyvin epäergonomiselta.
Tnoi
Aikamoiselta ranteen tappajalta kyllä ainakin näyttää.. Ja voisin kyllä kuvitella että ei tuo pitkäaikaisessa käytössä ole kovin ergonominen.
Jarska92
Mm, jeps. Ei se pallomainen suunnittelu mikään parhain ergonomian suhteen ole. Halpa-Hallissa kun kävin yksi päivä kavereiden kanssa ja siellä oli myynnissä joku hiiri joka oli suunniteltu sellaseks palloks niin hyi että ku tuntu oudolta kädessä. Nohjaa en sitten tiedä miltä tämä tuntuisi. Silti, olen kyllä tyytyväinen omaan DeathAdder hiireen^^

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille