Futuremarkilta uusi traileri 3DMark 11 -ohjelmasta

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Futuremarkilta uusi traileri 3DMark 11 -ohjelmasta
Tietokoneiden komponenttien rasitusohjelmistojen kehittämiseen keskittynyt suomalainen Futuremark on julkaissut uuden trailerin tulevasta 3DMark 11 -testiohjelmistosta. 3DMark on yksi maailman suosituimpia näytönohjaimen suorituskyvyn testaamiseen käytetyistä ohjelmista.

Uusi High Temple -nimeä kantava video lisättiin Youtubeen eilen. Videolla esitellään volumetristä valaistusta, tesselointia sekä syvyysvaikutelman luontia ja linssiheijastusilmiötä. DirectX 11 -pohjaisen renderöintimoottorin kehityksessä syntyneitä eroja viimeisen neljän kuukauden ajalta voi yrittää metsästää vertaamalla nyt julkaistua videota aiemmin julkaistuun Deep Sea -nimiseen traileriin.

On epävarmaa tuleeko videolla esitelty viidakkomaisema lopulliseen tuotteeseen, jonka on tarkoitus ilmestyä vielä tämän vuoden aikana. 3DMark 11 tulee saataville niin maksullisena kuin ilmaisenakin versiona.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille