Super Talentilta 24 gigatavun DDR3-2000 -muistikitti

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Super Talentilta 24 gigatavun DDR3-2000 -muistikitti
Yhdysvaltalainen Super Talent kertoi eilen tuovansa markkinoille ensimmäisenä yrityksenä 2000 megahertsin taajuudella toimivan 24 gigatavun DDR3-triple-channel-muistipakkauksen. Muistipakkauksen moduulit ovat siis kapasiteetiltaan neljä gigatavua.

Super Talent ei ole ainoa joka työskentelee tällaisten muistipakkausten kanssa. Itse asiassa G.Skill oli ensimmäinen, joka ilmoitti puurtavansa edellä mainittujen ylikellotusmuistipakkausten kanssa. Neljän gigatavun moduulit ovat speksattu CL9-ajoituksille ja toimivat 1,65 voltin jännitteellä. Super Talent kertoo suuntaavansa tuotteen niille himokäyttäjille, jotka haluavat muisteissaan yhdistyvän täysisuorituskyky ja maksimaalinen kapasiteetti.

Yhtiö ei kertonut pakkausten saatavuudesta tai hintatasosta mitään.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille