Intel viilasi prosessorihintoja

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Intel viilasi prosessorihintoja
Intel on viilannut muutamien työpöydälle ja mobiilikäyttöön tarkoitettujen prosessorimallien hintoja, kertoo Fudzilla. Hinnanalennukset keskittyivät enimmäkseen jo valmiiksi halvemman hintaluokan malleihin.

Core i3-550 -, Pentium E5700 - ja Pentium E6700 -mallien hintoja pudotettiin 13 - 15 prosentilla. Hinta tippui 6 ja 9 prosenttia myös erittäin vähävirtaisiin mobiililaitteisiin tarkoitetuilla Core i7-640LM - ja Core i7-660UM -prosessoreilla.

Hinnanalennuksia nähneet mallit olivat yhtä lukuunottamatta kaikki luokkansa tehokkaimpia ennen parin kuukauden takaista uusien mallien julkaisua. Core i7-640LM -mallia lukuunottamatta alennetut hinnat ovat nyt lähes tasoissa halvempien mallien kanssa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille