AMD aikoo mukaan tablet-markkinoille

Kirjoittaja Teemu Laitila,

AMD aikoo mukaan tablet-markkinoille
AMD:n mukaan sen prosessoreita voitaisiin nähdä tablet-luokan laitteissa jo parin vuoden päästä. Asiasta kertoi AMD:n toimitusjohtaja Dirk Meyer osavuosikatsauksen julkistamisen yhteydessä, raportoi PCWorld. Yhtiö on aiemmin lähes kieltänyt kiinnostuksensa tablet-koneita kohtaan. Meyerin mukaan AMD:n vahvuutena tulee olemaan erityisesti Fusion-prosessoreiden tarjoama graafinen suorituskyky.

Virallisesta kiinnostuksestaan huolimatta AMD aikoo vielä tarkkailla markkinoiden kehitystä ennen suurempia investointeja. Meyer uskoo, että tablet-koneiden osalta eletään vasta kehityksen alkuaikoja ja uudenlaisia ratkaisuja tullaan vielä näkemään.

Tällä hetkellä AMD keskittyy tuleviin näytönohjaimen ja prosessorin yhdistävien Fusion-prosessroiden kehitykseen, joilla se toivoo saavansa palasen Intelin Atom-prosessoreiden dominoimasta netbook-kannettavien markkinoista. Meyer ennusti, että tablet-koneiden valmistajat tulevat integroimaan netbook-koneisiin tarkoitettuja Ontario-prosessoreita myös vähävirtaisimpiin laitteisiin.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille