Super Talentilta neljän gigatavun DDR3-1600 -muistit kannettaville

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

Super Talentilta neljän gigatavun DDR3-1600 -muistit kannettaville
Erilaisia muistiratkaisuja valmistavan Super Talentin julkaiseman lehdistötiedotteen mukaan yhtiö aikoo tuoda markkinoille ensimmäiset neljän gigatavun SO-DIMM-muistit, jotka on kellotettu 1600 megahertsin taajuudelle.

Super Talentin mukaan muiden yhtiöiden kannettaville tarkoitetut muistit toimivat korkeintaan 1333 megahertsin taajuudella, mikä ei ole riittävä kovemmassa käytössä. Nykyajan trendinä on, että kannettavat tietokoneet korvaavat hiljalleen paljon tilaa vievät ja hankalasti liikuteltavat pöytäkoneet. Tällöin kannettavien tietokoneiden suorituskyvyltäkin vaaditaan aiempaa enemmän, joten Super Talent yrittää iskeä uusilla muisteillaan tähän markkinarakoon.

Uudet muistit ovat tällä hetkellä tuotannossa, joten markkinoille ne saapuvat lähiaikoina.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille