Yeston suunnittelee Radeon HD 5770 X2 -näytönohjainta

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Yeston suunnittelee Radeon HD 5770 X2 -näytönohjainta
AMD:n Kiinalainen AIB-vamistaja (Add-in-board) Yeston on suunnittelemassa ovelaa keinoa päästä eroon varastoissa olevista Juniper XT -piireistä, jotka ovat jäämässä pian julkaistavan Radeon HD 6800 -sarjan jalkoihin. Kuvia uudesta näytönohjaimesta ilmestyi Turkkilaiselle DonanimHaber-sivustolle. Yeston aikoo julkaista Radeon HD 5770 X2 -ohjaimen, joka nimensä mukaisesti pitää sisällään kaksi Juniper XT -grafiikkapiiriä.

Tuplapiirillä varustettu Radeon HD 5770 X2 toisi suorituskyvyn AMD:n Cypress-piirillisten ohjainten tasolle 1600 stream-prosessorilla, 80 tekstuuriyksiköllä ja 32 ROP-yksiköllä. Tuleva ohjain sisältää 128-bittisen muistiväylän ja normaalin 850 MHz grafiikkaytimen sekä 4,2 GHz kellotaajuudella toimivat muistit.

Kaksi grafiikkapiiriä on yhdistetty Lucid Hydra -tekniikalla eikä perinteisesti CrossFiren avulla. Alkuperäisen Radeon HD 5770 -mallin TDP-arvo on 108 W ja kahdella piirillä lämmöntuotto noussee yli 150 watin.

Vaikka kortti saattaisi tarjota hyvää suorituskykyä kohtalaisella hinnalla, Yestonin tuotteita tuskin nähdään Aasian ulkopuolella.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille