Benq:lta halpa LED-taustavalaistu 24" näyttö VA-paneelilla

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (2)

Benq:lta halpa LED-taustavalaistu 24" näyttö VA-paneelilla
BenQ on tuttu nimi halpanäyttöjen rintamalla, mutta yleisesti halpana ja heikkolaatuisena pidetyn TN-paneelin sijaan BenQ:n uusimmasta 24 tuuman mallista löytyy VA-paneeli.

BenQ EW2420 on juuri julkaistu Euroopassa, ja sen erikoisuutena on 8-bittinen 1920x1080-resoluution Vertical Alignment -paneeli (VA), joka mahdollistaa paremmat katselukulmat kuin TN-paneeli. Paneeli on myös lähestulkoon kaikista uusista malleista tuttuun tapaan led-taustavalaistu.

BenQ:n mukaan paneelin katselukulmat ovat 178°/178°, kiitos VA-tekniikan. Myös valovuodon ja epätasaisuuksien kerrotaan loistavan poissaolollaan, ja VA-paneelin ansiosta saadaan aikaan syvempi musta kuin mitä TN- tai IPS-paneeleilla. Haittapuolena on hieman TN-paneelia hitaampi 8 ms GtG (grey-to-grey) -vasteaika. Kontrastiksi on annettu 3000:1 ja kirkkaudeksi 250 cd/m^2.

BenQ EW2420 tarjoaa kaksi HDMI-liitäntää sekä DVI- ja VGA-liitännät. Näytöstä löytyy myös neljä USB-porttia sekä audioportit.

Normaalisti muun kuin TN-paneelin käyttö monitorissa tarkoittaa myös hinnan merkittävää nousua, mutta Guru3D:n mukaan uusi näyttö lähtee houkuttelevaan 186 euron verottomaan suositushintaan. Takuuta tuotteelle BenQ lupaa 3 vuotta.

Benq EW2420: tuotesivut.

2 kommenttia

Abexi
Ja Suomessa sitten tuo maksaa sen 350 €. :S
baltam

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille