Asuksen Eee PC 1215P saapuu Euroopan markkinoille

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (4)

Asuksen Eee PC 1215P saapuu Euroopan markkinoille
Asus on tuonut ainakin Saksassa ja Itävallassa myyntiin uusimman kaksiytimisellä Atom N550 -prosessorilla varustetun Eee PC -kannettavansa 449 euron hintaan, kertoo Eeepc.it-sivusto. Tänä syksynä julkaistu Atom N550 pyörii 1,5 GHz kellotaajuudella. Eee PC 1215P:n on varustettu LED-taustavalaistulla 12,1" kokoisella (1366x768) näytöllä.

Vaikka muutamista Eee PC -malleista jo löytyy teräväpiirtovideon toistoon pystyvä Nvidian ION-näytönohjain, 1215P-mallissa näytönohjaimen virkaa hoitaa Intelin integroitu GMA 3150. Laitteessa on 250 gigatavun kovaley ja erikoista kyllä kaksi gigatavua RAM-muistia vakiona. Käyttöjärjestelmänä on Windows 7 Professional, joka myöskään ei yleensä nähdä "kuluttajaluokan" pikkuläppäreissä.

Liitäntöjä löytyy perinteiset 10/100 Ethernet, Wi-Fi b/g/n, 3 USB-porttia, kortinlukija ja VGA-ulostulo. Akku on kapasiteetiltaan 4400 mAh ja sen luvataan kestävän seitsemän tuntia käyttöä.

4 kommenttia

Anestic
Asiallinen. Voisin laittaa sohvaminiksi jos olisi tarvetta.

http://rompeblogi.blogspot.fi/

KaisHware
Asialliset ominaisuudet...
mniskane
Ominaisuudet ihan jees, tosin ION 2:sta ja varsinkin sen suorituskyvystä on ollut aika paljon kirjoittelua jotka on saanut miettimään ton mielekkyyttä. Muistaakseni Tompan englanin kielisillä sivuilla noiden ION 2 laitteiden arkkitehtuurista on aika paljon asiaa.

Tän laitteen markkinoille saamisessa on kanssa jokin jumittanu. Olin keväällä hakemassa tehokasta miniläppäriä ja nyt voi sanoa, että olipa hyvä etten jäänyt odotteleen vaan tein kompromissin. Odotus olisi ollut melkoinen.
Anonymous User
Siis tässä 1215P mallissa nimenomaan EI ole sitä ION 2:ta. 1215N mallissa jollaisen itsekin muutama viikko sitten ostin se löytyy. Hyvä läppäri ollut, yllättävänkin nopsa miniläppäriksi.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille