AMD:n Radeon HD 6000 -sarjan nimi varmistui

Kirjoittaja Teemu Laitila,

AMD:n Radeon HD 6000 -sarjan nimi varmistui
AMD:n pian julkaistavien Barts-ydintä käyttävien näytönohjainten mallinumero tulee olemaan Radeon HD 6800, asiasta kertoo useat it-alan sivustot, kuten KitGuru. AMD:n mahdollisesta nimeämiskäytännöstä on liikkunut monenlaista tietoa, mutta kiinalaisella it.com.cn-sivustolla on julkaistu hyvälaatuinen kuva AMD-brändätystä Radeon HD 6870 -näytönohjaimesta.

Kuvissa esiintyvässä kortissa on nähtävillä 2 DVI-liitintä, 2 Displayport-liitintä ja yksi HDMI-liitin. Näytönohjain on kahden korttipaikan levyinen ja takaosan aukkojen perusteella tuuletin imee ilmaa kotelon sisältä ja puhaltaa kuuman ilman ulos koteloa lämmittämästä.

Barts XT-piiriä käyttävän näytönohjaimen tiedot vuodettiin jo aiemmin ja niiden perusteella uudesta ohjaimesta löytyy UVD3.0-tuki videotoistoon, HD3D-ominaisuus, joka on AMD:n vastine Nvidian 3D Vision -tekniikalle ja 3D-tukeen liittyvä HDMI-liitännän päivitys 1.4 versioon. Myös Displayport-liitäntä saattaa päivittyä 1.2-versioon.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille