Acerilta minikannettavia kahdella käyttöjärjestelmällä

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (3)

Acerilta minikannettavia kahdella käyttöjärjestelmällä
DigiTimes-verkkosivuston saamien tietojen mukaan tietokonejätti Acer aikoo vastaisuudessa esiasentaa tuplaytimisillä prosessoreilla varustettuihin minikannettaviin kaksi käyttöjärjestelmää. Acer on valinnut käyttöjärjestelmiksi Microsoftin Windows 7:n ja Googlen Androidin.

Androidin asentaminen synnyttää pieniä lisäkuluja Acerille, mutta uuden käyttöjärjestelmän yhtiö uskoo lisäävän kiinnostusta sen minikannettavia kohtaan. Androidin ilmeisesti tarkoitus tuoda samat ominaisuudet Acerin minikannettaviin, jotka on Asuksen kannettavissa toteutettu Express Gaten avulla. Pähkinänkuoressa kyse on siitä, että Android-käyttöjärjestelmään on mahdollista bootata parissa sekunnissa, jonka jälkeen käyttäjä voi surfata verkossa ja lukea sähköpostit.

Windows halutaan säilyttää mukana vaativampaa hyötykäyttöä – kuten tekstinkäsittelyä tai muiden toimisto-ohjelmistojen käyttöä – varten.

Acer on luottavainen minikannettavien tulevaisuuden suhteen. Yhtiö ei usko tablet-koneiden syrjäyttävän minikannettavia. Acerin tavoitteena on säilyttää asema maailman suurimpana minikannettavien toimittajana ja myydä ensi vuoden aikana 30 miljoonaa minikannettavaa.

3 kommenttia

Abexi
Kuinka moni todella käyttää noita pikabootteja, itsellä joskus Asuksen kone ollut alla ja siinä oli tuo Express Gate, kertaakaan en käyttänyt. Ei ollut tarvetta. Ja toki tiedän että asia on eri miniläppärissä missä tehot vähän pienemmät ja käynnistymiseen menee aikaa, mutta onko todella niin kiire ettei sitä minuuttia tai kahta ehdi odottaa että kone käynnistyy. Ja eikös lepotila ole myös ihan näppärä ratkaisu, käynnistyy vauhdilla eikä vie akkuvirtaa kovastikaan lepotilassa.
Toki ei lisäominaisuudet pahasta ole, mutta mitä sitä turhia ominaisuuksia lisäämään. Tämä oli vain minun mielipide, ja se että minä en tarvitse pikaboottia ei tarkoita etteikö joku muu sitä tarvitsisi.
friis
Quote:
Windows halutaan säilyttää mukana vaativampaa hyötykäyttöä – kuten tekstinkäsittelyä tai muiden toimisto-ohjelmistojen käyttöä – varten.
Onko tekstinkäsittely ja/tai taulukkolaskenta 'vaativampaa hyötykäyttöä'? Eikös Androidille sitä paitsi ole olemassa jonkinnäköinen toimisto-ohjelmisto? Eiköhän Openoffice vai mikä-sen-nimi-nykyään-onkaan käänny pikapuoliin myös androidille.

las ballenas son el camino

Anestic
Originally posted by friis:
Quote:
Windows halutaan säilyttää mukana vaativampaa hyötykäyttöä – kuten tekstinkäsittelyä tai muiden toimisto-ohjelmistojen käyttöä – varten.
Onko tekstinkäsittely ja/tai taulukkolaskenta 'vaativampaa hyötykäyttöä'? Eikös Androidille sitä paitsi ole olemassa jonkinnäköinen toimisto-ohjelmisto? Eiköhän Openoffice vai mikä-sen-nimi-nykyään-onkaan käänny pikapuoliin myös androidille.
Ei ehkä nuo mutta mitä jos pitää saada kone vaikka työpaikan windows ympäristöön jakoon tai jotain muuta vastaavaa?? Ja pitäähän Acerin pitää välit mikkiä päin lämpimänä.

http://rompeblogi.blogspot.fi/

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille