AMD:n toimitusjohtaja kumosi huhut yhtiön myymisestä Oraclelle

Kirjoittaja Teemu Laitila,

AMD:n toimitusjohtaja kumosi huhut yhtiön myymisestä Oraclelle
AMD:n toimitusjohtaja Dirk Meyer on kiistänyt kaikki huhut yhtiön myymisestä tietokantajätti Oraclelle. Asiasta kertoi uutistoimisto Reuters. Huhut Oraclen aikeista ostaa AMD lähtivät liikkelle Oraclen toimistujohtaja Larry Ellisonin kerrottua, että yhtiö olisi kiinnostunut laajentumaan uusille aloille ja mikrosiruja valmistava yhtiö voisi olla sopiva ostos.

Vaikka AMD:n toimitusjohtaja kumosikin huhut nykyisistä Oracle-kaupoista, Meyer kertoi yhtiön olevan valmis keskustelemaan erilaisista tuottoisista mahdollisuuksista.

"AMD ei ole myynnissä, mutta olemme valmiit keskustelemaan kaikista ehdotuksista, jotka saattaisivat kiinnostaa osakkeenomistajiamme", Meyer muotoili Reutersin mukaan.

Samassa lehdistötilaisuudessa Meyer otti kantaa myös ARM-prosessoreiden valmistajien suunnitelmiin ryhtyä kehittämään vähävirtaisia serveriratkaisuja pilvipalveluiden pyörittämiseen. Meyer ei näe ARM-prosessoreita uhkana yhtiölleen. Myös Intel on aiemmin suhtautunut vähättelevästi ARM-prosessoreiden mahdolliseen siirtymiseen palvelinmarkkinoille.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille