X68-piirisarjallisten emolevyjen kehitysvaihe alkaa tällä viikolla

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

X68-piirisarjallisten emolevyjen kehitysvaihe alkaa tällä viikolla
Verkkosivusto NordicHardware.comin mukaan Intelin X68-piirisarjan emolevyjen tutkimus- ja kehittämisvaihe alkaa tällä viikolla. Kauppojen hyllyille LGA 2011 -kannallisille Sandy Bridge E -prosessoreille tarkoitetut emolevyt pääsevät vuoden 2011 viimeisellä neljänneksellä.

Koska X68-piirisarjallisten emolevyjen julkaisu venyy vuoden 2011 lopulle, niin osa emolevyvalmistajista suunnittelee jo toisen sukupolven X58-emolevyjen julkaisua. Intel aikoo julkaista kannalle myös uuden prosessorin, i7-990X:n. Näin ollen LGA 1366:lla on periaatteessa vuosi elinaikaa jäljellä, ja sen kokonaiselinajaksi muodostuu näin ollen kolme vuotta. Inteliä on aiemmin useita kertoja parjattu kantojen tiheästä uusimistahdista.

Ennen huippukokoonpanoihin tarkoitettujen X68-piirisarjallisten emolevyjen julkaisua julkaistaan vuoden 2011 alussa ensimmäiset keskiluokan Sandy Bridge -prosessorit ja niille tarkoitetut emolevyt.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille