Lenovo piristää Thinkpadeja Nvidian Optimuksella

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Lenovo piristää Thinkpadeja Nvidian Optimuksella
Lenovon (alunperin IBM) ThinkPad-kannettavilla on lähes legendaarinen asema läppäriä työssään käyttävien tekniikan ammatilaisten keskuudessa. Niitä pidetään luotettavina ja hyvälaatuisina työkoneina, joiden akku kestää pitkään. Ominaisuuksissa on usein painotettu tehokasta prosessoria yhdistettynä hitaaseen vähävirtaiseen integroituun näytönohjaimeen

Asiakkailla on kuitenkin ollut mahdollisuus saada ThinkPadinsa erillisellä näytönohjaimella varustettuna, mikä tarkoittaa käytännössä pitkästä akkukestosta luopumista. Nyt Lenovo on kuitenkin tuonut ThinkPad T410, T410s ja T510 malleihin tuen Nvidian Optimus-tekniikalle, mikä mahdollistaa automaattisen vaihtelun integroidun ja erillisen näytönohjaimen välillä riippuen tarvittavasta graafisesta suorituskyvystä.

Optimus-tekniikan ansiosta ThinkPadit saavuttavat 33% pidemmän akkukeston, mikä tarkoittaa noin tunnin lisäystä käyttöaikaan yhdellä latauksella.

Nyt julkaistut ThinkPad-mallit ovat Lenovon virallisen lehdistötiedotteen mukaan ensimmäiset bisnes-luokan läppärit, joissa Optimus on otettu käyttöön. Tiedote kertoo myös, että tässä kuussa tulee täyteen erittäin kunnioitettava 60 miljoonaa myytyä ThinkPad-kannettavaa.


Lenovo

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille