AMD julkaisee ensimmäiset 6000-sarjan ohjaimet 19. lokakuuta

Kirjoittaja Manu Pitkänen,

AMD julkaisee ensimmäiset 6000-sarjan ohjaimet 19. lokakuuta
Digitimesin tietojen mukaan AMD aikoo julkaista ensimmäiset Radeon HD 6000 -sarjan näytönohjaimet 19. lokakuuta. Uusien näytönohjainten lanseerauspäivä osuu yhteen Nvidian uusien Fermi-ohjainten julkaisun kanssa. AMD esittelee näytönohjaimiaan Taiwanissa järjestettävässä AMD Technical Forum and Exhibition 2010 -tapahtumassa.

Uusien näytönohjaimien alustava julkaisuajankohta oli 12. lokakuuta, mutta Digitimesin mukaan TSMC:n 40 nanometrin tekniikkaan liittyvän tuotantoaikataulumuutoksen vuoksi päivää jouduttiin siirtämään viikolla. Ennakkoon AMD:n tulevia näytönohjaimia on pidetty odotettua heikkotehoisempina. Nvidian odotetaan laskevan hintoja omien uusien näytönohjainten julkaisun myötä, joten AMD:n kannalta vaarana on että Nvidia varastaa asiakkaiden huomion.

AMD ei ole kommentoinut mitään uusiin näytönohjaimiin liittyviä tietoja.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille