GeForce GT 430 myynnissä Best Buyssa

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (2)

GeForce GT 430 myynnissä Best Buyssa
Vaikka Nvidian pitäisi huhujen mukaan julkaista GeForce GT 430 -näytönohjain myöhemmin lokakuussa, ovat muutamat liikkeet ottaneet varaslähdön kyseisen kortin myynnissä.

Jenkkiläinen Best Buy on ehtinyt julkaisun edelle, ja korttia on liikkeessä myynnissä jo nyt, vaikka Nvidia ei ole kertonut edes virallisia speksejä. Verkkosivusto Bit-Techin mukaan Galaxyn valmistamassa valmiiksi ylikellotetussa versiossa on 96 stream-prosessoria, ytimellä 700 MHz kellotaajuus ja muisteilla 1600 MHz ja muistikaista on 128-bittinen. Ilmeisesti myös muistin laadussa on tingitty, ja Galaxyn mallissa käytetään 1GB DDR3-muistia, eikä uudempaa GDDR5-muistia kuten kalliimmissa malleissa.

Myös Euroopassa kortti on ilmestynyt itävaltalaiselle Geizhals.at -hintaseurantasivustolle muutamaan kauppaan, ja kortille on hintaa alimmillaan 72,62 euroa. Tuttuun tapaan GT 430 tullee olemaan yleinen näky OEM-valmistajien pakettikoneissa, mutta markkinointi-iskulauseista huolimatta raskaassa pelikäytössä sillä joutunee nöyrtymään ja tiputtamaan asetuksia ja resoluutiota uusia pelejä pelattaessa.


Zorbas Evga:n foorumeilta löysi Best Buysta Galaxyn GT430:n

2 kommenttia

jampt
"kortille on hintaa alimmillaan 72,62 euroa."

Kertoisitteko, millainen hinta/hyötysuhde tässä nyt sitten on? :o
Eriol
Kortin hyötysuhteesta voidaan kertoa enemmän sitten kun se on arvosteltu, tällä hetkellähän sitä ei ole virallisesti edes julkaistu. Nvidian vanhaan sukupolveen verrattuna se lienee selvä parannus, mutta kuinka se pärjää AMD:n korteille samassa hintaluokassa jää nähtäväksi.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille