AfterDawn logo

GeForce GT 430 myynnissä Best Buyssa

Panu Roivas Panu Roivas
2 kommenttia

Vaikka Nvidian pitäisi huhujen mukaan julkaista GeForce GT 430 -näytönohjain myöhemmin lokakuussa, ovat muutamat liikkeet ottaneet varaslähdön kyseisen kortin myynnissä.

Jenkkiläinen Best Buy on ehtinyt julkaisun edelle, ja korttia on liikkeessä myynnissä jo nyt, vaikka Nvidia ei ole kertonut edes virallisia speksejä. Verkkosivusto Bit-Techin mukaan Galaxyn valmistamassa valmiiksi ylikellotetussa versiossa on 96 stream-prosessoria, ytimellä 700 MHz kellotaajuus ja muisteilla 1600 MHz ja muistikaista on 128-bittinen. Ilmeisesti myös muistin laadussa on tingitty, ja Galaxyn mallissa käytetään 1GB DDR3-muistia, eikä uudempaa GDDR5-muistia kuten kalliimmissa malleissa.

Myös Euroopassa kortti on ilmestynyt itävaltalaiselle Geizhals.at -hintaseurantasivustolle muutamaan kauppaan, ja kortille on hintaa alimmillaan 72,62 euroa. Tuttuun tapaan GT 430 tullee olemaan yleinen näky OEM-valmistajien pakettikoneissa, mutta markkinointi-iskulauseista huolimatta raskaassa pelikäytössä sillä joutunee nöyrtymään ja tiputtamaan asetuksia ja resoluutiota uusia pelejä pelattaessa.



Zorbas Evga:n foorumeilta löysi Best Buysta Galaxyn GT430:n

2 KOMMENTTIA

jampt1/2

"kortille on hintaa alimmillaan 72,62 euroa."

Kertoisitteko, millainen hinta/hyötysuhde tässä nyt sitten on? :o

Eriol2/2

Kortin hyötysuhteesta voidaan kertoa enemmän sitten kun se on arvosteltu, tällä hetkellähän sitä ei ole virallisesti edes julkaistu. Nvidian vanhaan sukupolveen verrattuna se lienee selvä parannus, mutta kuinka se pärjää AMD:n korteille samassa hintaluokassa jää nähtäväksi.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT