AfterDawn logo

BitFenixiltä Survivor-kotelo

Panu Roivas Panu Roivas
1 kommentti

BitFenix julkaisi aikaisemmin syyskuussa ensimmäisen kotelonsa Colossuksen, ja tällä kertaa vuorossa on miditornimallia oleva Survivor, joka on suunnattu erityisesti pelaajille ja lanikäyttöön.

Survivor pitää sisällään muun muassa piilotettavan I/O-paneelin, joihin kuuluu kaksi USB 3.0 ja USB 2.0 -porttia sekä audioliitännät. Kotelon katossa on piilotettava kantokahva lanikäyttöä varten, ja Colossuksen tapaan kotelon valaistusta voidaan säätää vaihtamalla ledillä toimiva logo halutessa päälle tai pois. Koteloon mahtuu seitsemän 3,5" asemaa tai yhdeksän 2,5" asemaa.


Survivorissa on myös panostettu turvallisuuteen, ja siinä on lukitusmekanismi oheislaitteille, etteivät arvokkaat laitteet mystisesti katoa vessakäyntien aikana laneissa. Myös näytönohjaimelle on erillinen kiinnike, jottei se pääse kuljetuksen aikana heilumaan.

Tuuletuksesta vastaa kaksi 200 mm tuuletinta ja yksi 120 mm erikseen lisättävä tuuletin. Survivorin lisäksi BitFenix julkaisee myös karsitumman Survivor Coren, josta puuttuu USB 3.0, BitFenix S2 ja BitFenix Lockdown -ominaisuudet ja siinä on vain yksi leditön 200 mm tuuletin.

Survivor tulee markkinoille marraskuussa, ja suositushinnaksi tulee 99€ veroineen. Survivor Core lähtee pari kymppiä halvemmalla 79€ hintaan.



1 KOMMENTTI

jampt1/1

Kiinnostava paketti vielä kiinnostavampaan hintaan. Kuinkahan äänetön toi vaanh mahtaa olla? Kyseistä koteloa voisi melkein harkita uutta koteloa mietittäessä.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT