Antecilta modulaarinen kotelo

Kirjoittaja Manu Pitkänen, | Kommentteja (4)

Antecilta modulaarinen kotelo
Koteloistaan tunnettu Antec on laajentanut tietokonekotelovalikoimaansa uudella modulaarisella kotelolla. LanBoy Air -nimellä tunnettavassa kotelossa on mahdollista poistaa tai lisätä osia sekä muuttaa niiden asentoa. Esimerkiksi optisten asemien asentoa muuttaa niin, että levykelkka aukeaa kotelon sivusta.

Kotelo on rakennettu metallikehikon varaan, jota on saatavana keltaisena, sinisenä ja punaisena, mikä on vuorattu reikälevyistä koostuvilla paneeleilla. Koteloon on mahdollista asentaa 120 millimetrin tuulettimia korkeintaan 15 kappaletta. Tuulettimia tulee kotelon mukana yhteensä viisi, joten ilma pääsee aivan varmasti kiertämään hyvin kotelossa. Kotelosta löytyy paikat kolmelle ulkoiselle 5,25”-asemalle, kuudelle sisäiselle 3,5”-asemalle sekä kahdella sisäiselle 2,5”-asemalle. Suositushinta kotelolle on Antecin mukaan 219,95 dollaria.

Kotelossa on kolme USB-paikkaa, joista yksi on USB 3.0. Kotelon alareunaan on lisätty myös pieni irrotettava työkalurasia ja kotelon yläreunasta löytyy kaksi kantokahvaa, jotka helpottavat kotelon kuljettamista.

Legit Review on jo ehtinyt arvostella kotelon. Alla esittelyvideo kotelosta:

4 kommenttia

TemeTee
Hieno idea kyllä mutta taitaa olla aika kova imemään pölyä? Voisin ostaakin mutta hinta on kyllä hieman liian korkea.
Pc_P
Aikamoinein reikäjuusto eli pölyä taitaa imee.
Kova hinta :S
jampt
Iha jänskän näkönen paketti. Tuntuu vaan ihmeelliseltä että eikö ne ole antecilla juurikaan ajatelleet pölyä? Tuulettimia kun on kuitenkin noin iso määrä ja en usko että jokainen imuroi konettaan viikon välein. Muuten kyllä ihan jepa.
Grina
Ei isommat aukot kerää sen enempää pölyä kuin pienemmät aukot, joista ilmavirtaus olisi suurempi.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille