AMD Radeon HD 6800-sarjasta ominaisuuslista

Kirjoittaja Panu Roivas,

AMD Radeon HD 6800-sarjasta ominaisuuslista
Tänään vuorossa AMD:n tulevan Barts-piirin huhumyllyyn on lista, jossa kerrotaan tulevan Radeon HD 6800-sarjan pääominaisuudet.

Huhujen mukaan AMD on lähettänyt valmistajille ja läheisille partnereilleen briefing-dokumentin, josta nyt vuodetut tiedot ovat peräisin. Tiedot ilmeistyvät tänään muun muassa Expreview-foorumille ja OBRovsky Blogiin, josta ne on blogin pitäjän mukaan on nyt poistettu AMD:n pyynnöstä. Selvin lista löytyy suomalaisen Muropaketin foorumeilta.

Vuotolistan mukaan uudessa Radeon HD 6800-sarjassa olisi päivitetty muun muassa videontoisto-ominaisuuksia UVD3:n muodossa ja myös AMD:n 3D-tuki siirtyisi yhtenäisemmän HD3D-nimikkeen alle, mahdollisesti tuoden uusia ominaisuuksia myös tällä saralla. 3D-tukeen liittyen myös HDMI-liitäntä päivittyy 1.4a-versioon. Uusiin vuotoihin verrattuna eilen uutisoitu vuotokuva ja sen tiedot siis olisivat luultavasti puutaheinää.

Julkaisupäivästä on myös liikkunut useita huhuja, ja esimerkiksi DigiTimesin mukaan 6800-sarja viivästyisi mahdollisesti marraskuun puolelle. Suurin osa huhuista kuitenkin viittaa siihen, että julkistus tapahtuisi vielä lokakuun loppupuolella. Soppaa saattaa kuitenkin sekoittaa nimeämiskäytännön mahdollinen vaihto, eikä täyttä varmuutta ole siitä käytetäänkö Barts-koodinimellistä piiriä 6700 vai 6800 -sarjassa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille