Samsung esittelee Galaxy Tabin toimintaa videolla pitkän kaavan kautta

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (1)

Samsung esittelee Galaxy Tabin toimintaa videolla pitkän kaavan kautta
Samsung on julkaissut yli yhdeksän minuuttia kestävän videon, jolla esitellään Galaxy Tabin toimintaa erittäin yksityiskohtaisesti. Vaikka video ei paljastakaan laitteen ominaisuuksista mitään uutta, siinä esitellään erinomaisesti lähes jokainen mahdollinen ohjelma sekä toiminto.

Mielenkiintoisen videosta tekee se, että siitä puuttuu kokonaan perinteinen ylisanoin höystetty markkinointipuhe ja Samsung antaakin laitteen toiminnan puhua puolestaan. Videon perustella Samsung on onnistunut tekemään Galaxy Tabista erittäin hyvin käytettävän ja toiminnaltaan sulavan kokonaisuuden.

Videon loppupäässä esitellään myös muutamia Galaxy Tabille tarjolla olevia lisälaitteita, jos hidastempoista videota onnistuu katsomaan niinkin pitkään. Esittelyssä on mm. telakointiasema ja HD-tasoisen videokuvan siirto televisioon sen avulla.

1 kommentti

Anonymous User
En tiedä ovatko nämä pioneerisarjan laitteet vielä oikeasti toimivia muuta kuin demoissa, mutta alkaa pikkuhiljaa kiinnostamaan....

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Synaptics ohjauspaneeli ei toimi 4 5.9.2017 12:05 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille