AMD varoitti tuloksen heikkenemisestä

Kirjoittaja Teemu Laitila,

AMD varoitti tuloksen heikkenemisestä
AMD on ilmoittanut, että 25.9 virallisesti päättyvän kolmannen neljänneksen tulos jää odotettua matalammaksi. AMD odottaa liikevaihdon laskevan jopa 4% verrattuna edelliseen neljännekseen, jonka liikevaihto oli 1,65 miljardia dollaria. Ilmoitus tuloksen heikkenemisestä oli yllättävä, sillä aiemmin AMD ennusti plussan puolelle päätyviä lukuja.

Syyksi tuloksen heikkenemiseen AMD kertoo odotettua heikomman kysynnän koko markkinoilla, mutta tulosta laskee erityisesti heikko menestys kannettavien tietokoneiden myynnissä Länsi-Euroopan ja Pohjois-Amerikan alueilla.

Arvioiden mukaan AMD:n Inteliä heikompi tarjonta vähävirtaisten prosessorien sarjassa vaikeuttaa sen prosessoreilla varustettujen kannettavien myyntiä. Toisissa arvioissa syynä heikkoon myyntiin pidetään myös tablet-koneiden ja erityiesti Applen iPadin kasvanutta suosiota.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille