BenQ pyrkii mukaan 3D-pelinäyttöjen markkinoille

Kirjoittaja Teemu Laitila,

BenQ pyrkii mukaan 3D-pelinäyttöjen markkinoille
Nvidian 3D Vision -tekniikan kanssa yhteensopivien näyttöjen lista oli vielä hetki sitten kohtalaisen lyhyt, mutta nyt 3D-pelaamiseen suunniteltujen näyttöjen valikoima tuntuu kasvaneen ja myös näyttöjen hinnat alkavat olla enemmän kukkarolle sopivalla tasolla.

Näyttövalmistaja BenQ on ilmoittanut tuovansa markkinoille XL2410T-nimetyn 120Hz:n virkistystaajuudella varustetun näytön, joka soveltuu käytettäväksi esimerkiksi Nvidian 3D Vision -tekniikan kanssa. LED-taustavalaistu näyttö on 23,6" kokoinen ja paneeli on valmistettu TN-tekniikalla.

XL2410T:n natiivi resoluutio on 1920x1080 ja vasteaika on pelaamiseen hyvin soveltuva TN-paneeleille tyypillisen nopea 2ms harmaasta harmaaseen. Muita ominaisuuksia ovat 10.000.000:1 dynaaminen kontrasti ja 300 cm/m2 kirkkaus. Liittimiä löytyy DVI, HDMI ja D-Sub -versioina.

Johtuen 3D-kuvan toteutustavasta, Nvidian 3D Vision -tekniikkaa käytettäessä näytön suurin mahdollinen päivitysnopeus tippuu puoleen, mikä on silti enemmän kuin riittävästi pelaamiseen.

Näytön odotetaan saapuvan Euroopan markkinoille lokakuun aikana ja ennakotilauksia voi jo jättää 350 euron hintaan.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille