Videolla: Dellin läppäristä tabletiksi taipuva PC

Kirjoittaja Teemu Laitila,

Videolla: Dellin läppäristä tabletiksi taipuva PC
Kerroimme aiemmin Dellin julkistaneen ympäri kääntyvällä näytöllä varustetun läppäristä tabletiksi muuttuvan Inspiron Duon. Inspiron Duon kääntyvä näyttö on 10" kokoinen ja sisuksista löytyy Intelin Atom 550N-prosessori.

JKKMobile on saanut lisää tietoja ja videomateriaalia laitteesta. 10" näyttö käyttää kapasitiivista kosketustekniikkaa ja se tukee monikosketusta. Videolta käy ilmi myös, että näyttö pyörähtää kehyksessään ainoastaan yhteen suuntaan.

Videolla esiintyvä Dellin edustaja oli hyvin mustasukkainen laitteestaan, eikä suostunut paljastamaan tietoja laitteen akusta eikä laitteen kokonaispainosta. Toimittajien ei myöskään annettu itse pidellä laitetta.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille