USB 3.0 Intelin piirisarjoihin vasta 2012

Kirjoittaja Teemu Laitila,

USB 3.0 Intelin piirisarjoihin vasta 2012
Intel on kertonut, että se aikoo lisätä piirisarjoihinsa tuen nopeammalle USB 3.0 -tekniikalle vasta kahden vuoden päästä. Japanilaisen TechOn-blogin mukaan asian on vahvistanut Intelin USB-asioista vastuussa oleva henkilö.

Intelin hidastelu nopeamman USB:n kanssa tietää hyviä lisätuloja erillisten USB-ohjainten valmistajille. Esimerkiksi Texas Instrumentsin arvion mukaan ensi vuonna voitaisiin myydä 40 miljoonaa kannettavaa USB 3.0 -tuella. Myös muut USB-ohjaimia valmistavat yhtiöt odottavat kysynnän kasvavan ensi vuonna.

Johtuen kuitenkin Intelin suuresta markkinaosuudesta, nopeamman USB:n ei uskota lyövän itseään läpi kuluttajatuotteissa ennen sen saapumista Intelinkin piirisarjoihin.

Hardware.fi päivän diilit sähköpostiisi!

Tilaa ilmainen uutiskirjeemme ja saat aina tiedon, kun löydämme jonkin huikean tarjouksen nettiä selatessamme:

Kommentoi uutista