PhotoFastilta pelaajille suunnattu huippunopea SSD PCIe-paikkaan

Kirjoittaja Teemu Laitila,

PhotoFastilta pelaajille suunnattu huippunopea SSD PCIe-paikkaan
Japanilainen PhotoFast-yhtiö on julkaissut oman versionsa PCIe-korttipaikkaan asennettavista SSD-tallentimista, kertoo Akihabara News. Erityisesti pelaajille tarkoitettu PowerDrive-LSI PCIe SSD -nimihirvityksellä varustettu asema on valmistajan tietojen mukaan äärimmäisen suorituskykyinen sekä luku että kirjoitusnopeuksiltaan.

Nopeuden lisäksi pelaajia miellyttänee aseman kirkkaanpunainen ulkokuori, josta nauttiakseen on tosin asennetava ikkuna kotelon kylkeen.

PhotoFastin asema sisältää 512 megatavun DDR2-välimuistin, mikä lienee osaltaan vaikuttamassa aseman suorituskykyyn. Valmistaja lupaa enimmäislukunopeudeksi huimat 1400 megatavua sekunnissa ja kirjoitusnopeudeksi 1500 megatavua sekunnissa.

Asemaa saa 240, 480 ja 960 gigatavun tallennuskapasiteetilla varustettuna. Muistina käytetään MLC-flashmuistia. Myyntihinta ei käy selville valmistajan sivuilta, mutta se tuskin on halvimmasta päästä.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille