Sony päivittää Vaio Z:n

Kirjoittaja Panu Roivas, | Kommentteja (1)

Sony päivittää Vaio Z:n
Sonyn Vaio Z-sarjaa päivitettiin vuoden alussa uuteen core i5/i7-alustaan, mutta Sony tuo lokakuussa markkinoille uuden VPC-Z13Z9-mallin tallentavalla Blu-Ray asemalla.

Sony Nordicin VAIO-sarjan markkinointipäällikön Ola Gustafssonin mukaan tallentavan Blu-Ray aseman lisäämin tehtiin asiakaspalautteen perusteella.

Uuden Blu-Ray aseman lisäksi ultrakannettavasta löytyy Quad SSD Raid 0 -asema ja prosessorina toimii Intelin Core i7-640M. Muistia koneessa on 6GB. Sonyn uusi ultrakannettava eroaa myös massasta 13" 1920x1080 VAIO Display Premium -näytöllä, joka pystyy toistamaan jopa 96% laajemmasta Adobe RGB -väriavaruudesta. Näytön ohjaamisesta vastaa Nvidian GeForce GT 330M -näytönohjain 1GB DDR3-muistilla, joka kytkeytyy päälle Intelin prosessoriin integroidun näyönohjaimen tehojen loppuessa.

Uuden Vaio Z:n runko on valmistettu hiilikuidusta ja alumiinista, ja painaa alle 1,5 kiloa. Näppäimistössä on ympäröivään valaistukseen säätyvä taustavalo, ja myös näytön kirkkaus säätyy valaistuksen mukaan. Käyttöjärjestelmänä Vaio Z:ssä on Windows 7 Professional.
Sonyn uusin päivitys Vaio Z -sarjaan on tuttuun tapaan täynnä huippuominaisuuksia, mutta 3900 euron hinta saattaa olla kylmä suihku potentiaalisille ostajille. Niille, joille hinta ei ole ongelma, VPC-Z13Z9 tulee myyntiin Sony Centereihin lokakuun 2010 alussa.

1 kommentti

Anestic
Ja akkukesto?? Onko järkeä jos on esim. tunnin luokkaa, pöytäkoneen korvaajaksi ehkä turhan piskuinen...

http://rompeblogi.blogspot.fi/

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille