Catalyst-ajuripäivitykset tulevaisuudessa Steamin välityksellä

Kirjoittaja Teemu Laitila, | Kommentteja (3)

Catalyst-ajuripäivitykset tulevaisuudessa Steamin välityksellä
Englanninkielinen Tom's Hardware kertoo, että AMD on tehnyt sopimuksen Valven kanssa Catalyst-ajureiden päivitysten jakelusta Steamin kautta. Ensimmäiset Steamin kautta toimitettavat Catalyst-ajurit ovat versionumeroltaan 10.9.

"Tekemällä yhteistyötä Steamin kanssa haluamme varmistaa, että Steam-pelaajilla on aina käytössään uusimmat ajurit. Sopimuksella haluamme painottaa myös sitoutumistamme PC-pelaamiseen ja sen kehittämiseen" kertoo AMD:n markkinointipäällikö Peter Ross virallisessa blogissaan.

Uusien ajureiden ilmestyessä Steam-asiakasohjelma ilmoittaa niistä käyttäjälle, joka voi asentaa uusimmat ajurit yhdellä klikkauksella.

Valven viimeisimmän tutkimuksen mukaan Steamin käyttäjistä 59,11 prosenttia käyttää Nvidian näytönohjaimia ja AMD:n grafiikkaprosessoreita löytyy 32,98 prosentilta. Kuitenkin DirectX 11 -yhteensopivien näytönohjainten joukossa AMD:n näytönohjaimia on peräti 87 prosenttia koko määrästä.

3 kommenttia

Juular
Jep ja tämä sitten päivitettäessä asentelee koko paketin kyselemättä haluatko customin vai täyden asennuksen, eli myös catalyst control centerin jne. Itse en ainakaan tuolla centerillä mitään tee joten latailen päivitykset amd sivuilta entiseen malliin..
fanwars
Pelottavaa. Ajurit kyllä haluan asentaa korkeimman omakätisesti.
johtaja59
Eihän niitä ole pakko asentaa edelleenkään ja oman kokemuksen mukaan kannattaa viikon verran odotella uutisointia uusista ajureista ennenkuin itse asentaa.

Kommentoi uutista

Uusimmat viestit keskustelualueillamme

Keskustelu Viestejä Uusin viesti Keskustelualue
Muillakin huonoja kokemuksia Acerin läppäreistä? 3 21.1.2018 03:21 Kannettavat tietokoneet
Edullinen peliläppäri 5 14.12.2017 15:46 Kannettavat tietokoneet
Lisää... | Kirjoita uusi viesti keskustelualueille