AfterDawn logo

Catalyst-ajuripäivitykset tulevaisuudessa Steamin välityksellä

Teemu Laitila Teemu Laitila
3 kommenttia

Englanninkielinen Tom's Hardware kertoo, että AMD on tehnyt sopimuksen Valven kanssa Catalyst-ajureiden päivitysten jakelusta Steamin kautta. Ensimmäiset Steamin kautta toimitettavat Catalyst-ajurit ovat versionumeroltaan 10.9.

"Tekemällä yhteistyötä Steamin kanssa haluamme varmistaa, että Steam-pelaajilla on aina käytössään uusimmat ajurit. Sopimuksella haluamme painottaa myös sitoutumistamme PC-pelaamiseen ja sen kehittämiseen" kertoo AMD:n markkinointipäällikö Peter Ross virallisessa blogissaan.

Uusien ajureiden ilmestyessä Steam-asiakasohjelma ilmoittaa niistä käyttäjälle, joka voi asentaa uusimmat ajurit yhdellä klikkauksella.

Valven viimeisimmän tutkimuksen mukaan Steamin käyttäjistä 59,11 prosenttia käyttää Nvidian näytönohjaimia ja AMD:n grafiikkaprosessoreita löytyy 32,98 prosentilta. Kuitenkin DirectX 11 -yhteensopivien näytönohjainten joukossa AMD:n näytönohjaimia on peräti 87 prosenttia koko määrästä.

3 KOMMENTTIA

Juular1/3

Jep ja tämä sitten päivitettäessä asentelee koko paketin kyselemättä haluatko customin vai täyden asennuksen, eli myös catalyst control centerin jne. Itse en ainakaan tuolla centerillä mitään tee joten latailen päivitykset amd sivuilta entiseen malliin..

fanwars2/3

Pelottavaa. Ajurit kyllä haluan asentaa korkeimman omakätisesti.

johtaja593/3

Eihän niitä ole pakko asentaa edelleenkään ja oman kokemuksen mukaan kannattaa viikon verran odotella uutisointia uusista ajureista ennenkuin itse asentaa.

TÄMÄN UUTISEN KOMMENTOINTI ON PÄÄTTYNYT